Rijschool
Rijschool-centrale
Rijschool overzicht
Lunteren
Terug naar provincie Gelderland

Rijscholen in Lunteren

Donkelaar-Rijopleidingen
Smidstraat 24
6744 WT Lunteren

Extra informatie rijschool:
De rijschool voor het behalen van je rijbewijs! *Flexibel met het afspreken van rijlessen. *Reguliere en spoed opleidingen. *Goed slagingspercentage. *Aanhanger-rijbewijs al mogelijk in 1 dag!
Rijschool Henny
HERMELYNLN 2
6741BX Lunteren
Rijschool W Schut
DORPSSTR 162
6741AR Lunteren
Rijschool De Frel
VALKSE ENGWG 8A
6741JD Lunteren


Rijscholen bij Lunteren in de buurt

A.A.R. Algemene Auto Rijschool VINK
Berckheydestraat 18
6717NJ Ede

Extra informatie rijschool:
........ Auto,Motor Rijschool VINK bestaat al sinds 1972 en is een begrip voor de omgeving Ede, Bennekom, Lunteren, Wageningen, Veenendaal, Rhenen, Renkum, Oosterbeek en Arnhem, daar d........d als een geduldige rijschool, ook al zou je 100 en 1-keer fout maken, wij leggen het elke keer weer goed uit totdat de kandidaat het snapt, zonder kwaad of boos te worden. O........
Rijschool Vogelezang
De Moucheronstraat 26
6717 TT Ede

Extra informatie rijschool:
........ geduld en aandacht voor de leerling !! Rijschool : Heeft een goed slagingspercentage !!! Is elke werkdag bereikbaar van 9 uur tot 21.00 uur. Hecht veel waarde aan persoonlijke begeleiding. Nog meer redenen om te kiezen voor onze rijschool: Iedere leerling krijgt een GRATIS verkeersveiligheidstraining. Vol lesuur.......
Rijschool Bos
Kamperfoelielaan 23
6713EC Ede

Extra informatie rijschool:
Er wordt lesgegeven in een Peugeot 307 SW HDi. Tijdens de les, wordt er niet gerookt in de lesauto. Bij het volgen van praktijkles is de theorieles gratis d.m.v. DVD op basis van inzicht, Ja / Nee situatie, verder zijn er open vragen zoals bij het CBR. Ook wordt er lesgegeven in vreemde talen, zoals : Duits, Engels, Frans, Pools, Maleis enz. Een vertrouwd adres sinds 1978 !!
Rijschool Anbri
Gerarddoustraat 12
6717MK Ede
Rijschool H G Speelziek
Marshalldreef 18
6716DE Ede
Rijschool D. Vogelsang
Jan Steenlaan 17
6717 TA Ede


Plaatsen in omgeving van Lunteren

Ede (17 rijscholen)
Elst (1 rijschool)
Renswoude (2 rijscholen)
Veenendaal (8 rijscholen)Bent u een rijschool uit Lunteren of elders en wilt u uw rijlessen aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Lunteren staan momenteel 4 rijscholen vermeld.