Rijschool
Rijschool-centrale
Rijschool overzicht
Dreumel
Terug naar provincie Gelderland

Rijscholen in Dreumel

Rijschool Jongschaap
Rooijsestraat 26a
6621AM Dreumel

Extra informatie rijschool:
........ vaandel! Betalingskorting, gemiddeld aantal lessen van 29,7 per leerling en korte examenwachttijden verdienen de hoogste aandacht! Richtprijzen: pakket B15/B25/B35 kosten euro 760/1110/1460 (excl. betalingskorting!), inclusief ALLES, behalve theorie-examen!... Lessen over: geld per les terug!!! Lesauto: Renault Megane (120pK) met ALLE opties!!!


Rijscholen bij Dreumel in de buurt

Rijschool L.W. Jansen
Eikhof 17
6691AE Gendt

Extra informatie rijschool:
........ 6 meter lange twee assige Hapert 2000, met een huifopbouw. deze heeft met lading (zand)een totaal gewicht van bijna 1400 kilogram. voor de theorie krijgt u een cd-rom met een klein handzaam boekje zodat u thuis en onderweg kunt leren. ook in de auto krijgt u hier over controle vragen over. voor meer informatie kijk op de website of informeer,..
Henk vanden Heuvel Rijschool
Munnikhofsestraat 15
6653AB Deest

Extra informatie rijschool:
Met de aanhangwagenrijles wordt veel gebruik gemaakt van de dagopleding. Een hele dag voor 499,- all in, 6 lesuren, eigen verklaring, CBR examen en een lunch.Wij werken hierbij in heel Nederland. Je kunt natuurlijk ook de opleiding in stappen doen. De autorijles B geef ik op verzoek uit het dorp waar ik woon. De lesauto is een Fiat panda en .......
Rijschool Ramona
Lodderhoeksestraat 31
6687 LS Angeren

Extra informatie rijschool:
Rijschool Ramona bestaat al 15 jaar en staat bekend om haar goede slagingspercentage en prijs/kwaliteitverhouding. Naast een rijles van 60 minuten voor EUR 40,-- is het ook mogelijk pakket te nemen van EUR 1.000,-- (mogelijkheid om in termijnen te betalen). Pakket bestaat uit: -25 rijlessen van elk 60 minuten; - 1 praktijkexamen; - 1 theorie-examen; Geen wachttijden, dus bel nu naar Rijschool Ramona om je rijbewijs te halen!
Rijschool Bart van den Hatert
Leigraaf 134
6651GH Druten

Extra informatie rijschool:
Rijschool Bart van den Hatert is sinds April 2005 gestart in Druten, er wordt zowel gelest als examen gereden in Nijmegen. Mijn bedrijf betreft een eenmanszaak waarbij zowel de voordelen m.b.t. het leren alsmede de financiele voordelen zijn afgestemd op de leerling. Graag verwijs ik u naar mijn website.


Plaatsen in omgeving van Dreumel

Beneden leeuwen (2 rijscholen)
Boven leeuwen (1 rijschool)
Deest (1 rijschool)
Druten (2 rijscholen)
Ewijk (1 rijschool)
Puiflijk (1 rijschool)Bent u een rijschool uit Dreumel of elders en wilt u uw rijlessen aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Dreumel staat momenteel 1 rijschool vermeld.